dimecres, 16 d’octubre de 2019

PREGÀRIA PER LA NOSTRA COMUNITAT D'ANCÓN (PERÚ)


La seva missió consisteix en atendre l’Internat “Colonia de Niños 2”, fundada fa 84 anys per la dóna del President del Parlament del Perú, Óscar Benavides. 
El Centre el dirigeix un Comitè de Dames que segueixen l’obra amb l’orientació dels seus orígens, juntament amb altres obres situades a Lima i al Callao. Segons el Conveni, la Congregació s’encarrega de l’administració de la Colònia i les germanes tenen la missió, d’entre altres coses, d’acollir els nens amb estimació. 
Una germana s’encarrega de l’Administració i les altres dues treballen a la Pastoral, però totes recolzen les diferents tasques destinades al bon funcionament de la Colònia. 
En comunió, preguem per les nostres obres i comunitats. A més d’assistir al col·legi, que es troba dins de la pròpia Colònia, i dels tallers de danses tradicionals, música, informàtica, anglès i esport... els nens participen també en diverses activitats per poder aconseguir que trobin en elles una ajuda pel seu creixement personal i per la seva estabilitat emocional: grup d’acòlits, locutors de la ràdio interna de la Colònia, coral per la capella, apadrinament de nens per part dels treballadors de la Colònia, taller d’art en grups reduïts... Les germanes s’encarreguen de la Catequesi de Primera Comunió; aquesta es fa a la capella de la Colònia també. Es fan altres activitats relacionades amb la catequesi amb els nens i les famílies i es col·labora també amb la catequesi de la Capella de San José, que pertany a la Parròquia d’Ancón. Amb tot això volem fer realitat el que ens ensenya la nostra mare Janer al seu projecte de vida: “TINDRÉ CURA D’ELLS COM UNA MARE AFECTUOSA” i promoure els valors cristians i la vivència de la fe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada