2n ESO - CSS Frederica MontsenyResultat d'imatges de frederica montseny viladecans

El Centre Social i Sanitari Frederica Montseny atén persones que necessiten de rehabilitació física o cognitiva: persones amb trastorns cognitius, malalts d’Alzheimer i altres demències. El gestiona el Consorci de Salut i Social Catalunya i compta amb el suport de diversos voluntaris.

Els usuaris hi arriben derivats de l’ICASS, dels CAP, dels Hospitals de la zona d’influència (Hospital de Viladecans, Hospital de St. Joan de Déu de Sant Boi i Hospital de Bellvitge) i del propi Centre Social i Sanitari de Viladecans Frederica Montseny (unitats de convalescència, llarga estada i cures pal·liatives)


El CSS frederica Montseny ofereix 4 serveis diferenciats:
  • Hospital de dia Sant Jordi i Centre de dia Sant Jordi (atenció mèdica psicològica i social, seguiment i avaluació periòdica de cada pacient i ajuda a familiars)
  • Residència assistida (atenció mèdica, atenció d'infermeria, atenció psicològica, rehabilitació, teràpia ocupacional, logopèdia, treball social i atenció a l'usuari, animació sociocultural, ajuda espiritual, farmàcia i altres serveis complementaris).
  • Centre sociosanitari (Unitats de Convalescència, Llarga estada i Cures pal·liatives).