dilluns, 30 de gener del 2023

DIA DE LA PAU: FEM UN MANIFEST

https://youtu.be/3AZq1c3Ub6g


  Tots els que formem part de l'escola Sagrada Família de Viladecans volem un món en PAU. Amb aquest pensament al cap i al cor, com a classe, escriurem en els comentaris del Blog el nostre manifest.

Però... què és un manifest? És una declaració pública de principis i intencions. Perquè ens entenguem: volem la pau i volem dir-li-ho a tothom a través del blog. Com podem expressar-ho en dues o tres línies?


25 comentaris:

  1. 4t ESO A : Que s'acabin les baralles entre adolescents, escoltant-nos més els uns als altres i ser més tolerants. Demanem als polítics que es posin d'acord perquè hi hagi un món en pau.

    ResponElimina
  2. Manifest 1r ESO A: Per un món sense guerres i una PAU sense fronteres, perquè els conflictes es resolen dialogant i NO amb la violència.

    ResponElimina
  3. L'alumnat de l'optativa Art is cool de 3r d'ESO: Si tingués la màgia d'un mag faria desaparèixer tots el soldats russos d'Ucraïna o bé els convertiria en clowns.

    ResponElimina
  4. Ajudem a qui ho necessita per fer un món millor.
    Si en veiem tots iguals i amb els mateixos drets, comportarà una Pau generalitzada.
    "Des de quan un ratolí crea trampes per a ratolins" (Albert Einstein)

    ResponElimina
  5. Alemany 3r Eso Volem la pau per evitar tots aquells que estan patint al món, per aconseguir un món més igualitari. Un món on podem gaudir la llibertat.

    ResponElimina
  6. 1r ESO B: Volem la pau i volem que s'acabin les guerres per viure tranquils, en un món on regni la igualtat i on es respectin els drets.

    ResponElimina
  7. 5èB Estem en contra de qualsevol guerra que es produeixi al món. Mostrem la nostra solidaritat amb les persones que estan patint les conseqüències de la guerra.

    ResponElimina
  8. Nens i nenes de 5è de primària A30 de gener del 2023, a les 9:27

    No hi ha d'haver sacrificis humans a canvi d'interessos econòmics.
    En una guerra no hi guanya ningú... perd tothom. Sí a la Pau!

    ResponElimina
  9. Els nens i nenes de 4t B volem la PAU MUNDIAL i totes les persones siguin FELIÇOS!!

    ResponElimina
  10. No us baralleu per coses petites, + PAU i - guerra! (2n A de primària)

    ResponElimina
  11. No ens agrada la guerra, no ens agraden les armes, no ens agraden els soldats. Volem que tothom estigui bé, que la gent tingui el que necessiti per ser feliç i que ens ajudem entre nosaltres.
    Volem la PAU.

    ResponElimina
  12. Les Girafes Liles volem la PAU al món. No volem guerres, volem que les persones parlin i solucionin els problemes. Ens agraden les abraçades, els petons i que la gent es tracti bé i es diguin coses boniques.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Grup 6è català (Núria)31 de gener del 2023, a les 9:28

      Hola, Girafes liles!
      Els nens i nenes de 6è també volem que ens diguin coses boniques, ens facin abraçades i petons i així el món sigui més just i més humà.

      Elimina
  13. Les granotes verdes diuen que si compartim el que tenim aconseguirem la PAU. També hem de ser generosos amb els altres. Mai ens hem de barallar, perquè ens fem molt de mal.

    ResponElimina
  14. Els nens i nenes de 1r B volem que no hi hagi guerres ni armes, que no hi hagi més morts en el món, que no hagi baralles ni paraules desagradables. Volem un món ple de PAU, on tothom es demani perdó, s’escolti, es doni abraçades i petons.

    ResponElimina
  15. Els alumnes de 4t A hem decidit que volem per sempre la Pau en el món, per això hem d'evitar el racisme, les guerres, la violència, les mentides i tota classe de conflictes. Nosaltres posarem tot de la nostre part perquè això no passi.

    ResponElimina
  16. Classe de 6è B: Els nois i noies de 6èB creiem que els diners de les guerres haurien d'invertir-se a causes més nobles. També pensem que cal aprendre a resoldre els conflictes de forma pacífica. Així evitaríem molt de dolor. La violència només fa mal a innocents.

    ResponElimina
  17. Els alumnes de 3r A manifestem que un mon més just ens porta a la PAU. La desigualtat quan es reparteixen les riqueses crea injustícia i
    guerres. No volem això.

    ResponElimina
  18. Si les girafes taronges tinguéssim la màgia d'un mag, convertiríem les bombes en confeti. Amb la nostra vareta dibuixaríem al cel un gran arc de Sant Martí per fer somriure a tothom. Volem viure en PAU i que tots els nens i les nenes del món siguem feliços.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Grup català 6è (Núria)31 de gener del 2023, a les 9:26

      Estimades Girafes taronges, el grup de 6è (català) estem súper d'acord amb el vostre comentari. A nosaltres també ens agradaria convertir les bombes en confeti de colors. Una abraçada!!

      Elimina
  19. Les tortugues grogues escolim parlar i demanar ajuda abans que barallar-nos i fer mal als altres.

    ResponElimina
  20. Necessitem la PAU per fer un món millor. No volem que ningú hagi de patir per les guerres. La PAU és amor i el món cada cop en necessita més.

    ResponElimina
  21. Els nens i les nenes de 2n B de primària30 de gener del 2023, a les 17:50

    Els nens i les nenes de segon volem la PAU i per això, és molt important saber ajudar, estimar, cuidar, ser solidaris i no barallar. Saber demanar perdó i perdonar i molt important confiar en el demés per aconseguir-ho.

    ResponElimina
  22. Els nens i nenes de 3rB de primària volem que s'acabi la guerra i comenci la PAU, desitgem que arribi a tot el món ajudant sempre a qui ho necessiti.

    ResponElimina
  23. Si tinguéssim la màgia d'un mag esborraríem l'avarícia del món

    ResponElimina